Tapk nariu

Jei norite tapti asociacijos „Kraujas“ nariu, užpildykite žemiau esančią formą. Tapdami bendrijos „Kraujas“ nariu, Jūs gausite pranešimus apie bendrijos veiklas, naujienas ir renginius.







Please leave this field empty.

Konferencija „Kraujo ligos – kaip jas atpažinti ir stebėti“ vyks spalio 25 d.

2018 10 08

Konferencijos tikslas – skatinti pažinti kraujo ligas, pateikti aktualią ir naujausią informaciją apie onkohematologinių ligų diagnostiką, gydymo eigą ir rezultatus, taip pat aptarti aktualius mitybos, fizinio aktyvumo klausimus. Renginiu yra siekiama įtvirtinti platesnį visuomenės supratimą apie tai, kad piktybinė kraujo liga nėra nuosprendis diagnozę išgirstantiems pacientams, o ligos suvaldymas – tai nuoseklaus ir pozityvaus dialogo tarp daug apie savo ligą žinančio paciento ir jį gydančio gydytojo kūrimas.

Kviečiame į tradicinę, jau šeštą kartą rengiamą konferenciją „Kraujo ligos – kaip jas atpažinti ir stebėti“. Konferencija vyks viešbutyje „Holiday Inn“ (Šeimyniškių g. 1, Vilnius).

Spalio 25 d., ketviradienį yra rengiamos dvi konferencijos: nuo 9 val. pacientams ir jų artimiesiems, o nuo 15 val. bendrosios praktikos gydytojams, slaugytojams ir kitiems medicinos specialistams.

KONFERENCIJŲ PROGRAMOS

Kasmetinės konferencijos tikslas – skatinti pažinti kraujo ligas, pateikti aktualią ir naujausią informaciją apie onkohematologinių ligų diagnostiką, gydymo eigą ir rezultatus, taip pat aptarti aktualius mitybos, fizinio aktyvumo klausimus. Renginiu yra siekiama įtvirtinti platesnį visuomenės supratimą apie tai, kad piktybinė kraujo liga nėra nuosprendis diagnozę išgirstantiems pacientams, o ligos suvaldymas – tai nuoseklaus ir pozityvaus dialogo tarp daug apie savo ligą žinančio paciento ir jį gydančio gydytojo kūrimas.

Norint dalyvauti konferencijoje, reikalinga išankstinė registracija internetu arba SMS žinute tel. 8 687 40952.

Raginame visus pasinaudoti galimybe elektroniniu paštu info@kraujas.lt iš anksto pateikti Jums rūpimus klausimus gydytojams apie savo ligą. Konferencijos metu klausimai bus pateikiami anonimiškai.

Dalyvavimas konferencijoje yra nemokamas.

Laukiame Jūsų!

Užsisakyk naujienlaiškį

Partneriai