Tapk nariu

Jei norite tapti asociacijos „Kraujas“ nariu, užpildykite žemiau esančią formą. Tapdami bendrijos „Kraujas“ nariu, Jūs gausite pranešimus apie bendrijos veiklas, naujienas ir renginius.







Please leave this field empty.

Kviečiame dalyvauti apklausoje apie mielomą ir amiloidozę

2022 02 17

Tarptautinė organizacija „Myeloma Patients Europe“ (toliau MPE), kurios nare yra asociacija „Kraujas“, kviečia dalyvauti apklausoje apie dauginę mielomą ir amiloidozę.

Šia apklausa siekiama suprasti daugine mieloma ir amiloidoze sergančių pacientų bei gydytojų hematologų požiūrį į ligų diagnozavimo iššūkius. Dalyvavimas apklausoje užtruks maždaug 5 minutes. Apklausa yra prieinama 26 kalbomis, tarp jų ir lietuvių kalba.

Atkreipkite dėmesį, kad apklausoje yra kviečiami dalyvauti aktyvia mieloma sergantys žmonės, o ne tie, kurie šiuo metu serga besimptome mieloma ar MGUS.

Ši apklausa yra dalis MPE įgyvendinamo projekto „Year of Action on Diagnosis“, kurio tikslas yra didinti informuotumą, rinkti aktualias įžvalgas ir įgyvendinti įvairias iniciatyvas, skatinančias laiku diagnozuoti mielomą ir amiloidozę Europoje. Remiantis MPE pateikiama informacija, pirminės sveikatos priežiūros srityje yra itin sunku diagnozuoti mielomą ir amiloidozę dėl jų retumo ir nespecifinių simptomų. Neretai pacientams tenka per ilgai laukti, kol jie yra nukreipiami pas gydytojus specialistus.

DALYVAUKITE APKLAUSOJE.

Kalbos pasirinkimas: apklausos pradžioje viršutiniame dešiniajame kampe pasirinkite savo kalbą.

Užsisakyk naujienlaiškį

Partneriai