Tapk nariu

Jei norite tapti asociacijos „Kraujas“ nariu, užpildykite žemiau esančią formą. Tapdami bendrijos „Kraujas“ nariu, Jūs gausite pranešimus apie bendrijos veiklas, naujienas ir renginius.







Please leave this field empty.

Kviečiame į edukacinį renginį „Mielomos diena“

2018 03 06

Mielomą galima sėkmingai gydyti sustabdant ligos progresavimą, kontroliuojant simptomus ir pagerinant gyvenimo kokybę, todėl svarbu nuolat domėtis mielomos gydymo naujienomis ir gilinti žinias apie ligą.

Balandžio 5 d., ketvirtadienį, kviečiame visus mielomine liga sergančius žmones ir jų artimuosius dalyvauti edukaciniame renginyje „Mielomos diena“.

Mielomą galima sėkmingai gydyti sustabdant ligos progresavimą, kontroliuojant simptomus ir pagerinant gyvenimo kokybę, todėl svarbu nuolat domėtis mielomos gydymo naujienomis ir gilinti žinias apie ligą.

Pirmoje renginio dalyje VUL Santaros klinikų Hematologijos, onkologijos ir transfuziologijos centro Autologinės transplantacijos poskyrio vyr. ordinatorius Dr. med. Valdas Pečeliūnas pristatys naujausias mielominės ligos gydymo gaires, o interaktyvios „Klausimų – atsakymų“ sesijos metu pacientai ir jų artimieji galės gydytojui užduoti rūpimus klausimus.

Antroji renginio dalis bus skirta emocijoms, jausmams ir mintims. Praktiniame seminare „Renkuosi sveikatą: vaizduotės ir gydančių ritualų naudojimas sveikimui“ drauge su psichologėmis Diana Batutiene ir Lidija Janušoniene aptarsime kokius fiziologinius procesus kūne sukelia mūsų mintys, emocijos ir įsitikinimai bei kaip įvairios relaksacijos, vaizduotės pratimai gali pagerinti savijautą.

Renginys „Mielomos diena“ vyks 2018 m. balandžio 5 d. viešbutyje „Novotel“, Gedimino pr. 16, Vilnius. Pradžia 10 val.

Renginys yra nemokamas, tačiau reikalinga išankstinė registracija. Registruotis į renginį galime užpildant registracijos formą internetu, el. paštu: registracija@kraujas.lt arba telefonu 8-687-40952.

RENGINIO PROGRAMA

Užsisakyk naujienlaiškį

Partneriai